Ultima oră
Dublă Ferrari la GP-ul Statelor Unite. Max Verstappen a profitat de penalizarea lui Lando Norris Dublă Ferrari la GP-ul Statelor Unite. Max Verstappen a profitat de penalizarea lui Lando Norris
VIDEO | FC Barcelona - FC Sevilla 5-1. Un nou recital catalan în La Liga VIDEO | FC Barcelona - FC Sevilla 5-1. Un nou recital catalan în La Liga
Basarab Panduru, nemilos cu Dinamo după derby: ”Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, nemilos cu Dinamo după derby: ”Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă!” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma - Inter Milano 0-1. Lautaro Martinez a devenit cel mai bun marcator non-italian din istoria ”nerazzurilor” VIDEO | AS Roma - Inter Milano 0-1. Lautaro Martinez a devenit cel mai bun marcator non-italian din istoria ”nerazzurilor”
Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!” | VIDEO

Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!” | VIDEO
A marcat ca Zlatan cu Dinamo şi i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu: ”Avem goluri şi pentru Rangers, pentru toţi!” | VIDEO

A marcat ca Zlatan cu Dinamo şi i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu: ”Avem goluri şi pentru Rangers, pentru toţi!” | VIDEO

Raţiu, cel mai slab jucător de la Rayo Vallecano

Stranieri Publicat ieri, 18:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21808152/1/profimedia-0910808554.jpg

Mallorca a trecut pe teren propriu, scor 1-0, de Rayo Vallecano, în etapa a zecea din La Liga.

Gazdele au deschis scorul târziu în meciul disputat pe stadionul San Mois. Vedat Muriqi a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Dani Rodriguez, în minutul 75. Madrilenii au căutat egalarea, dar nu au reuşit să o găsească. Mallorca a avut un gol anulat în minutul 90+5, pentru ofsaid şi s-a impus la limită, 1-0, aducând oaspeţilor prima înfrângere în campionat după cinci etape.

La Rayo, Andrei Raţiu a fost integralist, iar cei de la Sofascore l-au notat pe Raţiu cu 6,6. Aceasta a fost cea mai slabă notă din tabăra celor de la Rayo. 

Raţiu a împărţit nota primită cu alţi doi colegi: Ivan Balliu şi Sergio Camello, care au primit acelaşi calificativ. 

Intrat în vizorul unor cluburi uriaşe din Europa, spaniolii i-au fixat preţul lui Andrei Raţiu

Andrei Raţiu trece printr-o formă foarte bună. După ce a fost unul dintre cei mai importanţi "tricolori" la Campionatul European, fundaşul dreapta şi-a câştigat postul de titular la Rayo Vallecano, iar acum ar putea pleca la un club uriaş.

Titular incontestabil în flancul drept al defensivei echipei naţionale, internaţionaul român i-a câştigat încrederea antrenorului său de la Rayo, unde a fost integralist în ultimele partide din acest sezon în LaLiga.

În cele 7 meciuri în care a jucat până acum, Andrei Raţiu a impresionat prin evoluţiile sale, reuşind chiar să marcheze un gol şi să livreze o pasă decisivă.

În urma prestaţiilor sale solide la echipa naţională şi la cea de club, fundaşul român a intrat în vizorul mai multor cluburi mari din Europa. Conform Marca, Altetico Madrid îl monitorizează pe internaţionalul român.

În ultimul timp a apărut informaţia conform căreia clauze de reziliere a lui Raţiu este de 25 de milioane de euro şi că cei de la Rayo nu ar fi dispuşi să îl lase să plece pe o sumă mai mică.

Cei de la El Gol Digital au dezvăluit însă că preţul fixat de conducerea spaniolilor ar fi de 5 milioane de euro, sumă ce pare mai aproape de adevăr, având în vedere că fundaşul este cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane.

Villareal deţine 50% din drepturile lui Raţiu, iar interesul "Submarinului Galben" pentru readucerea românului este unul cunoscut.

Fundaşul român a făcut junioratul la "Submarinul Galben", între 2010 şi 2016, iar după a evoluat la formaţiile B şi C ale Villarealului, înainte ajungă în 2019 la echipa de seniori. Pe lângă Villareal şi Rayo, Andrei Raţiu a evoluat de-a lungul carierei la ADO Den Haag şi Huesca.

25 de selecţii şi un gol marcat sunt cifrele lui Raţiu la naţionala României, pentru care a debutat în 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele