Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Răsturnare de situaţie în cazul lui Rareş Ilie! Nice a luat decizia finală cu privire la fotbalistul român

Stranieri Publicat pe vineri, 21:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21732337/1/profimedia-0718505978.jpg

 

 

Rareş Ilie (21 de ani) a evoluat sezonul trecut la Lausanne sub formă de împrumut, iar în această vară a revenit la Nice.

Fotbalistul român a ajuns în Franţa în 2022, de la Rapid, în schimbul sumei de patru milioane de euro, dar deocamdată nu a reuşit să se impună la echipa de pe Coasta de Azur.

Deşi în ultimul timp, în spaţiul public, au apărut mai multe zvonuri conform cărora ar urma să fie din nou împrumutat, directorul sportiv al lui Nice a lămurit întreaga situaţie.

”Am încercat în ultimele zile să găsim o soluţie pentru Rareş Ilie, astfel încât să aibă mai mult timp de joc decât aici, dar nu am reuşit. El va rămâne cu noi cel puţin până în ianuarie”, a spus Florian Maurice. 

De când a ajuns în Franţa, Rareş Ilie a evoluat în doar opt partide oficiale: patru în Ligue 1 şi patru în Conference League, toate în urmă cu două sezoane, însă fără să marcheze.

Înainte să ajungă la Nice, Rareş Ilie a mai evoluat doar la Rapid, în perioada 2020 - 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele