Ultima oră
VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez
”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România ”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga

Răsturnare de situaţie! Gigi Becali a făcut anunţul surprinzător: „Probabil semnează”

FCSB Publicat pe vineri, 09:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21646599/2/gigi-becali.jpg

Andrei Vlad a fost adus de Gigi Becali de la Universitatea Craiova în anul 2017, în schimbul sumei de 400.000 de euro, pe vremea când avea doar 18 ani. 

În 2020 a devenit titular incontestabil în poarta „roş-albaştrilor”, după ce Bălgrădean o părăsea pe FCSB pentru a semna cu CFR Cluj.

Vlad a fost om de bază şi în sezonul viitor, după care s-a stins, iar Elias Charalambou l-a preferat pe Ştefan Târnovanu în ultimele două ediţii de campionat.

Portarul şi-a exprimat în nenumărate rânduri dorinţa de a pleca la o echipă la care să prindă mai multe minute, dar Gigi Becali doreşte să îl păstreze.

Întrebat despre situaţia lui Andrei Vlad, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că probabil va semna prelungirea deoarece nu şi-a găsit echipă.

”De Vlad mă interesează pe mine acum? În iarnă îi expiră contractul. Dacă vrea, semnează cu noi în continuare. Cum nu a găsit, probabil semnează cu noi”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Titularul naţionalei pe care Becali l-ar vrea la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că este încântat de Andrei Raţiu, pe care a dorit mereu să îl vadă în tricoul FCSB-ului, însă un posibil transfer ar fi aproape imposibil având în vedere cota de piaţă a fundaşului şi salariul pe care îl are la Rayo Vallecano.

”Man e Man, nu aia ce să zici, e un jucător valoros. În plus, mie îmi place de mult de ăla care e vopsit în cap verde, e bun fotbalist. M-am gândit întotdeauna să îl iau, dar nu am avut posibilitatea, nu ai cum să îl iei, joacă prin Spania, are salariu mare, nu ştiu cât are, 700.000, nu pot să-l iau”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Andrei Raţiu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Fundaşul lateral a bifat doar 16 meciuri în tricoul echipei din Madrid în această stagiune 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele