Ultima oră
Daniel Pancu a anunţat lotul României U21, pentru meciurile din luna octombrie Daniel Pancu a anunţat lotul României U21, pentru meciurile din luna octombrie
Gestul controversat a lui Dorinel Munteanu, analizat. „Dacă-i făcea lucrul ăsta lui Săpunaru acum încă era spitalizat!” Gestul controversat a lui Dorinel Munteanu, analizat. „Dacă-i făcea lucrul ăsta lui Săpunaru acum încă era spitalizat!”
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş 1-2. Execuţia în stilul lui Cristiano Ronaldo le-a adus victoria piteştenilor. Rezultatele din celelalte meciuri din Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş 1-2. Execuţia în stilul lui Cristiano Ronaldo le-a adus victoria piteştenilor. Rezultatele din celelalte meciuri din Liga 2
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start

Rapid va rezilia contractul cu spaniolul Borja Valle. ”Ruptură” de comun acord. UPDATE

Rapid Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21433827/2/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-2.jpg

Rapid începe să contureze lista plecărilor şi lista venirilor, iar unul dintre numele trecute pe cea neagră este un fotbalist străin. Giuleştenii, stafful tehnic şi conducerea, au ajuns la concluzia că una din mutările de la începutul sezonului nu s-a adaptat şi nu a dat un randament bun, fiind vorba de spaniolul Borja Valle.

UPDATE: Conform ProSport, spaniolul a fost cel care a cerut plecarea de la Rapid, dorind să se întoarcă acasă. Are anumite probleme personale şi vrea să fie cât mai aproape de familie. 


În vârstă de 31 de ani, ibericul a jucat în 19 meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive. Se pare, conform Fanatik, că jucătorul şi clubul vor rezilia contractul de comun acord şi comunicatul oficial va fi emis în zilele următoare, urmând ca Borja Valle să caute, apoi, un alt angajament, poate în România, poate în altă ţară.

Rapid va rezilia contractul cu Borja Valle

Borja Valle şi-a încheiat angajamentul cu formaţia Cartagena, din a doua ligă a Spaniei, şi apoi s-a alăturat lotului Rapidului pregătit la acea vreme de Adrian Mutu.

Borja Valle (31 de ani) a fost unul spaniolii aduşi în a doua parte a anului 2020 la Dinamo de către Pablo Cortacero. A marcat cinci goluri şi a oferit o pasă de gol în cele 10 meciuri petrecute la Dinamo, de care s-a despărţit la finalul anului 2020, după ce nu a primit niciun ban din salariul de 33.000 de euro promis de conaţionalii săi din conducerea ”câinilor” de la acea vreme.

”Nu mă sperie distanţa asta faţă de FCSB”. Cristiano Bergodi crede că Rapid poate surmonta ecartul faţă de lider

Rapid Bucureşti a obţinut un egal în deplasare, scor 0-0, cu echipa campioană a României, Farul Constanţa, în etapa a 21-a din Superligă.

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi s-a declarat optimist pentru noul an şi consideră că se poate recupera ecartul de faţă de FCSB.

Acesta a anunţat şi transferuri la giuleşteni. Rapidiştii vor aduce cu siguranţă în iarnă o extremă.

”Dacă alegeam alte soluţii, puteam pleca cu cele 3 puncte. Sunt sigur că echipa va fi mult mai bună după cantonament.

Vor veni jucători în pauză, dar nu cred că vor fi mai mult de 3 aduşi. Cu tot respectul, dar nu mă sperie distanţa asta faţă de FCSB. Deşi a arătat că a fost cea mai constantă, să ne gândim că în retur va fi diferit pentru că vom avea cantonament, vom avea achiziţii. Sunt încrezător pentru că în sfârşit pot să fac eu un cantonament.

Noul venit e extremă, nu e atacant. Nu e înlocuitorul lui Rrahmani, ci e extremă pentru că aveam mare nevoie pe acel post. De Cîrjan nu ştiu nimic, nu ştiu ce gândeşte el, dacă vrea sau nu să plece. El a jucat bine astăzi”
, a explicat Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele