Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Rapid poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor! Marius Şumudică insistă pentru aducerea unui jucător din Serie A: „Un fotbalist cum nu există în Superliga”

Rapid Publicat pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21715623/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-1.jpg

Marius Şumudică a semnat cu Rapid Bucureşti în urmă cu mai bine de o săptămână şi este pus pe treabă.

Tehnicianul vrea să dea lovitura verii pe piaţa transferurilor şi să aducă un fotbalist din Serie A. Este vorba despre Filippo Melegoni (25 de ani) de la Genoa, notează ProSport.

Profilul jucătorului italian ar fi unul asemănător cu cel al lui Panagiotis Tachtsidis de la CFR Cluj, unul dintre cei mai eficienţi fotbalişti din Superliga.

Cum francezul Jayson Papeau ar putea pleca de la Rapid, clubul caută un stâlp în axul median care să dirijeze jocul giuleştenilor, astfel că Marius Şumudică inistă să îl aducă pe Filippo Melegoni.

Ba mai mult, tehnicianul Rapidului l-a prezentat pe mijlocaşul italian şefilor din Giuleşti ca fiind un fotbalist cum nu există în fotbalul românesc.

"Este un fotbalist cum nu există în Superliga. Poate juca optar sau decar, atât în 4-2-3-1, cât şi în 4-3-3. Este un fel de Tachtsidis, doar că e mai rapid şi are o capacitate de efort mult mai mare. Dacă îl convingeţi să vină în România, veţi da o mare lovitură", ar fi prezentarea pe care Şumudică i-a făcut-o lui Melegoni în faţa şefilor Rapidului, conform sursei citate.

Crescut în academia Atalantei, Melegoni a făcut pasul către prima echipă a trupei din Bergamo în anul 2017, acolo unde a bifat un singur meci oficial. Ulterior a ajuns pe la echipe precum Pescara, Genoa, Standard Liege sau Reggiana.

  • Filippo Melegoni mai are contract cu Genoa până în vara lui 2025
  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Filippo Melegoni în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele