Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

Rapid, decizie finală cu privire la transferul lui Louis Munteanu

Rapid Publicat pe joi, 16:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21645735/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

FCSB şi Rapid au anunţat că vor să obţină serviciile atacantului. Gigi Becali a renunţat la tânărul fotbalist, iar Dan Şucu a luat şi el decizia finală. 

Rapid, decizie finală cu privire la transferul lui Louis Munteanu

Giuleştenii nu au ajuns la un acord cu gruparea din Seria A, astfel că vor trebui să se reorienteze către altă opţiune pentru poziţia de vârf.

Viorel Moldovan a declarat şi el că Louis Munteanu nu va ajunge în Giuleşti şi a dezvăluit recent că echipa are deja alte variante, la fel de bune.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Gigi Becali a renunţat la Louis Munteanu

După mai multe săptămâni, timp în care şi-a exprimat constant dorinţa de a-l cumpăra pe Munteanu, Gigi Becali a anunţat că negocierile au luat sfârşit şi nu a reuşit să îl achiziţioneze pe atacant.

Finanţatorul campioanei a dezvăluit că Fiorentina îi va prelungi contractul lui Louis Munteanu.

”Nu mai are sens să discutăm. Nu au mai dat niciun răspuns. Am vorbit. Au spus cei de la Fiorentina că îl vor şi o să îi prelungească contractul. 1,5 milioane a fost de la început. Nu mai mult.

Am spus 1,2 milioane de euro ca să-l duc în eroare pe Dan Şucu. Să fiu sincer, nici 5 bani nu aş fi dat peste 1,5 milioane. Poate mai bine că nu s-a făcut. Eu acum, echipa o am făcută”, a spus Becali, la Fanatik.

În vârsta de 22 de ani, Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro pe Transfermarkt.

De-a lungul carierei, atacantul a evoluat la Viitorul Constanţa, Fiorentina şi Farul Constanţa. O selecţie are Munteanu în naţionala României, bifată în timpul preliminariilor pentru EURO, împotriva Belarusului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele