Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Rapid cedează unul dintre cei vechi jucători la altă echipă din Superliga

Rapid Publicat pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21696921/2/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023.jpg

Rapid are un lot extrem de lărgit, iar Neil Lennon a anunţat că vrea să îl mai subţieze şi să împrumute mai mulţi jucători pentru a le oferi şansa să joace.

Astfel, Rapid îl va ceva pe Ştefan Pănoiu (21 de ani) la o altă echipă din Superliga. Este vorba despre FC Botoşani, unde va evolua până la finalul acestui sezon, conform jurnalistului Ovidiu Ionescu.

Fotbalistul crescut de giuleşteni a evoluat în ultima parte a sezonului trecut sub formă de împrumut la „U” Cluj, unde a bifat 8 partide. 

  • În 120 de partide în tricoul vişiniu, Pănoiu a marcat opt goluri şi a livrat trei pase decisive.
mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele