Ultima oră
VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu
VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă" VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă"
VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare” VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare”
Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic
Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani

Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21334069/1/rap-bas.jpg

Echipa de baschet masculin Rapid Bucureşti a învins luni, la Skopje, formaţia Rabotnicki, scor 87-57 (45-41), în primul meci al turneului preliminar din FIBA Europe Cup.

Principalii marcatori ai partidei au fost Dzeletovic şi Trice, câte 15 puncte, pentru gazde, respectiv Pridgett 23, Petrilevicius 16, pentru Rapid.

În primul meci al turneului, Donar Groningen – Sabah BC, scor 72-75.

Echipa antrenată de Tudor Costescu va juca marţi în compania olandezilor de la Donar Groningen, iar joi, cu azerii de la Sabah BC.

Doar câştigătoarea turneului va avansa în grupele competiţiei, iar la tragerea la sorţi a fost desemnată grupa D pentru echipa de pe locul 1 la Skopje, alături de Bahcesehir (Turcia), Nymburk (Cehia) şi Mornar Bar (Muntenegru).

În faza grupelor va juca direct medaliata cu bronz din sezonul intern trecut, CSU Sibiu, care a fost repartizată în grupa B, cu Anwil Wloclawek, Bilbao Basket şi Caledonia Gladiators.

De asemenea, tot în grupe a ajuns vicecampioana CSM Oradea, care a ratat în preliminariile Ligii Campionilor şi va juca în

CSM Oradea îşi va continua aventura europeană în FIBA Europe Cup, în grupa J, cu Legia Varşovia, Patrioti Levice şi o echipă din preliminarii.

Meciurile din faza grupelor vor începe în 18 octombrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele