Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Radu Drăguşin, peste Hagi, Mutu sau Chivu! Cel mai bogat club din lume se află în negocieri avansate şi pregăteşte o sumă astronomică

Serie A Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21323835/1/profimedia-0806509961.jpg

Radu Drăguşin (21 de ani) este din ce în ce mai interesant pentru echipele puternice din campionatele de top ale Europei. După Manchester United şi PSG, un alt nume greu s-a înscris pe listă pentru serviciile internaţionalului român.

Este vorba despre Newcastle, care potrivit jurnaliştilor britanici ar fi dispusă să achite suma uriaşă de 40 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Drăguşin. Negocierile pentru transferul stoperului crescut de Juventus în perioada de mercato din iarnă se află într-un stadiu avansat, conform sursei citate.

”Un star din Serie A de 40 de milioane de euro se află în «negocieri avansate» pentru un transfer în Anglia la iarnă. 

Newcastle n-a putut să-şi ia în vară un fundaş central, dar este acum bine poziţionată pentru achiziţionarea lui Drăguşin, pe care îl mai monitorizează Tottenham şi Crystal Palace", notează presa din Marea Britanie.

Radu Drăguşin impresionează în Serie A

Prestaţia lui Radu Drăguşin din meciul Genoa – Napoli, scor 2-2 în etapa a 4-a din Serie A, a fost apreciată în presa din Italia, iar internaţionalul român a fost lăudat inclusiv de către antrenorul său, Alberto Gilardino.

Fostul atacant al naţionalei Italiei a remarcat felul în care fundaşul în vârstă de 21 de ani a colaborat cu colegul său din centrul apărării pentru a-l anihila pe nimeni altul decât Victor Osimhen, golgheterul din Serie A al sezonului trecut.

”Am demonstrat cine suntem. Băieţii au dat tot, au făcut o partidă de mare forţă. Mă gândesc în primul rând la Bani şi Drăguşin, la modul cum au colaborat pentru a-l bloca pe Osimhen. Nu doar ei, toţi au fost excepţionali!”, a declarat Gilardino.

De asemenea, cunoscuta publicaţie Gazzetta dello Sport a apreciat evoluţia lui Radu Drăguşin în meciul contra campioanei en-titre a Italiei: ”Recuperare decisivă la Osimhen în startul întâlnirii. Nu i-a lăsat deloc spaţiu nigerianului”.

  • Radu Drăguşin a fost integralist în toate cele 5 meciuri disputate de Genoa în acest sezon, 4 în campionat şi unul în Cupa Italiei.

Radu Drăguşin, în atenţia giganţilor PSG şi Manchester United

Un jucător român a fost remarcat de două forţe ale Europei în timpul partidei dintre România şi Kosovo, câştigată de ”tricolori” cu scorul de 2-0.

Radu Drăguşin (21 de ani) a fost evidenţiat de un scouter de la Manchester United şi de unul de la PSG, potrivit impresarului sârb Zvonko Milojkovic, cunoscut pentru aducerea în România a unor jucători precum Vladimir Bozovic, Vojislav Vranjkovic, Novak Martinovic sau Bogdan Planic.

”Cred că victoria României e normală, mai ales că Kosovo l-a avut eliminat pe Muriqi. Era normal să câştigaţi. Problema naţionalei României, din punctul meu de vedere, e că aveţi un singur jucător adevărat. 

E el şi restul. Şi jucătorul ăsta de clasă e Drăguşin. E un jucător de top, părerea mea.

Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia vin scouteri de la toate echipele de top din Europa. Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United şi unul de la PSG. 

Au fost şocaţi când l-au văzut pe Drăguşin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu şi mi-au zis că nu mă intereseză pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu ştiau că există aşa ceva în România”, a dezvăluit Zvonko Milojkovic, conform Sport.ro.

  • 9 selecţii a adunat Radu Drăguşin pentru prima reprezentativă a României. Fundaşul central a fost integralist în toate cele 3 meciuri disputate până acum de Genoa în Serie A.

Juventus, Sampdoria şi Salernitana sunt celelalte echipe pentru care a mai evoluat stoperul în vârstă de 21 de ani, cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 8 milioane de euro.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele