Ultima oră
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas
LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum

Radu Drăguşin a devenit cel mai bine cotat fotbalist român

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21226754/1/dragusin.jpg

România o întâlneşte pe Kosovo în al treilea meci din grupa I de calificare la EURO 2024 şi partida va putea fi urmărită în format live text pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Al doilea meci din acestă vară al echipei naţionale, Elveţia - România se vede la Prima TV, pe 19 iunie, de la ora 21:45.

 

Radu Draguşin a reuşit patru goluri în 47 de meciuri din Serie B pentru Genoa în actuala stagiune. Între timp, fundaşul şi-a câştigat şi locul de titular în naţionala României. El a adunat 5 selecţii în prima reprezentativă, iar în meciurile cu Andorra şi Belarus, Edward Iordănescu l-a utilizat integralist.

Site-ul de specialitate Transfermarkt i-a stabilit cota de piaţă stoperului român la 8 milioane de euro. El a ajuns definitiv la nou promovata în Serie A, Genoa în vară, pentru 5.5 milioane de euro, după un împrumut pe un sezon.

Randamentul ridicat din ultima vreme l-a făcut să fie cel mai bine evaluat fotbalist român, la egalitate cu Răzvan Marin de la Empoli. Podiumul este completat de Nicolae Stanciu, de la Wuhan Three Towns, evaluat de Transfermarkt la suma de 6.5 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri