Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

Probleme pentru Hermannstadt după cantomentul din Turcia: „Am pierdut 8 jucători”

Hermannstadt Publicat pe sâmbătă, 11:26
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21648065/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-cupa-romaniei-betano-sferturi-de-finala-03-04-2024-2.jpg

FC Hermannstadt a revenit în România după ce a desfăşurat un cantonament în Turcia, la Bolu.

Marius Măldărăşanu, tehnicianul sibienilor, a analizat această perioadă de pregătire pe care au avut-o elevii săi şi s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că mai mulţi jucători s-au accidentat.

”Un cantonament reuşit. Nu spun foarte bun pentru că ultimele 2 rezultate nu au fost în regulă, chiar dacă în primul rând ne gândim la o pregătire bună, să dăm minute jucătorilor. Voiam mai mult. Eu le zic jucătorilor că nu sunt importante rezultatele pentru ca unii dintre ei, mai emotivi, să joace mai dezinvolt.

Relaţiile de joc... suferim. Am pierdut 8 jucători şi din punct de vedere al grupului... asta a fost forţa noastră. Din cei 8 am pierdut 4 jucători importanţi”, a declarat Măldărăşanu, conform Orange Sport.

Ronaldo Deaconu a oferit şi el primele impresii despre noua sa echipă.

”Este un grup şi un lot foarte frumos. Deja mă simt ca acasă.

Mi-a plăcut stabilitatea care se află în club. De la staff care este de mult şi are continuitate până la stabilitatea financiară pe care o au. Este o echipă care a făcut o figură frumoasă în ultimii ani şi mă bucur că am semnat aici”, a spus Deaconu.

Mijlocaşul Ronaldo Deaconu (27 de ani) a semnat un contract valabil pe două sezoane la FC Hermannstadt şi va purta tricoul cu numărul 13, a anunţat, duminică, echipa din Superliga.

Format la Academia Hagi, el a evoluat la nivel de copii şi juniori pentru cluburi importante din Olanda, cum sunt Feyenoord Rotterdam şi Twente.

De asemenea, la nivel de profesionişti, Ronaldo Deaconu are în CV echipe ca ASA Tg.Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croaţia), Sepsi OSK, Gaz Metan Mediaş, SX Chang`an (China), Korona Kielce (Polonia) şi Farul Constanţa, echipă pentru care în stagiunea precedentă a bifat 9 meciuri şi a înscris două goluri.

Deaconu mai poate evolua ca mijlocaş central sau mijlocaş de bandă şi este cotat la suma de 500.000 euro pe site-urile de specialitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele