Ultima oră
„U” Cluj pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul de naţională care marchează pe bandă rulantă e la un pas să semneze cu liderul Superligii „U” Cluj pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul de naţională care marchează pe bandă rulantă e la un pas să semneze cu liderul Superligii
L-a impresionat pe Mihai Stoica! Jucătorul de la FCSB, printre favoriţii oficialului. „Nu numai că a jucat bine” | EXCLUSIV L-a impresionat pe Mihai Stoica! Jucătorul de la FCSB, printre favoriţii oficialului. „Nu numai că a jucat bine” | EXCLUSIV
FRH a anunţat lotul pentru cele două meciuri amicale cu Ungaria FRH a anunţat lotul pentru cele două meciuri amicale cu Ungaria
Doliu în fotbalul mondial! Golgheterul de la CM din 1990 s-a stins din viaţă la doar 59 de ani Doliu în fotbalul mondial! Golgheterul de la CM din 1990 s-a stins din viaţă la doar 59 de ani
E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers
OFICIAL | AS Roma a rămas fără antrenor după doar 4 etape! Posibilul înlocuitor are 6 titluri câştigate în Italia OFICIAL | AS Roma a rămas fără antrenor după doar 4 etape! Posibilul înlocuitor are 6 titluri câştigate în Italia

Probleme pentru FCSB! Patru jucători, OUT pentru derby-ul cu CFR Cluj

FCSB Publicat pe sâmbătă, 15:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21732920/1/sparta-praga-fcsb-preliminariile-ligii-campionilor-6-08-2024-5.jpg

FCSB se va deplasa duminică la Cluj pentru derby-ul cu CFR ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9. Partida va avea loc de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurille şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Abia pe locul 10 în Superligă, campioana României întâmpină şi probleme de lot înaintea disputei din Gruia. Se pare că nu mai puţin de patru jucători de bază vor fi indisponibili.

Este vorba despre Daniel Birligea, Kiki, Malcom Edjouma şi Mihai Lixandru, care au fost lăsaţi la Bucureşti, notează Fanatik.

Motivul pentru care Bîrligea nu poate evolua duminică este cunoscut de toată lumea. Atacantul a fost adus de la CFR Cluj, iar în clauza transferului i-a fost interzis să joace împotriva fostei sale echipe.

Iar de Kiki, Edjouma şi Lixandru, chiar Mihai Stoica a spus în studio-ul Fotbal Show că sunt şanse mici să joace, lucru confirmat de sursa menţionată anterior.

„Kiki s-a accidentat la echipa naţională. Lixandru se pregăteşte separat, a făcut entorsă la meciul cu UTA, trebuia să fie la echipa naţională a doua zi.”

n.r. Nu poate juca cu CFR Cluj?

„Nu cred că poate. E un semn de întrebare la Malcom (n.r. Edjouma). El zice că e bine, dar doctorul zice altceva. Ştii cum e, sunt fobalişti care se simt foarte bine, nu prea le place să fie accidentaţi.

Dar ei în momentul în care se simt bine şi cred că pot face orice mişcare nu realizează că de fapt alea sunt mişcările controlate pe care le faci pentru că ăsta e protoculul.

Leziunea fibrilară are un protocol clar. În funcţie de cât de mare e leziunea trebuie să fie şi pauza. Pauza nu e totală, dar nu te poţi antrena normal cu echipa. Nu te poţi antrena, nu poţi să joci.”, a declarat MM Stoica, în direct la Prima Sport.

Aşadar, Elias Charalambous se confruntă cu o situaţie destul de complicată şi trebuie să analizeze bine variantele pentru a trimite în teren cel mai puternic prim 11 pe care îl are la dispoziţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele