Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Probleme mari la o echipă ce ocupă loc de play-off în Liga 2. ”Într-o lună retragem echipa!”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21323703/1/ceahlauk.png

Probleme mari pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie ce a început foarte bine sezonul în Liga 2.

Consiliul Judeţean Neamţ a respins proiectul de finanţare de 1 milion de lei, iar viitorul stă sub semnul întrebării. Deşi suma nu este una mare, datoriile pe care asociaţia care administrează clubul le are la unele persoane private constituie motivul refuzului.

Finanţatorul Ceahlăului, Anton Măzărianu a răbufnit şi ameninţă chiar cu retragerea din campionat, dacă situaţia nu se va redresa.

”Din păcate, cam acesta este nivelul la Piatra Neamţ. Cam asta se doreşte să se întâmple. S-au găsit nişte motive puerile. Nu pot să concep că se întâmplă aşa ceva, pentru o sumă de un milion de lei, în condiţiile în care alte echipe au primit şi câte 2-3 milioane de euro. Sunt foarte dezamăgit de modul cum CJ a tratat acest proiect.

Nu poţi să îmi ceri tu, Consiliul Judeţean, să am datoriile achitate la zi dintr-un plan la firmele private în condiţiile în care la stat şi la autorităţile locale erau achitate la zi în momentul depunerii proiectului. Sunt profund dezamăgit. În acest context, mai mult ca sigur într-o lună de zile vom retrage echipa. Pentru că eu singur nu pot să susţin echipa în Liga 2. Dacă nu sunt surse de finanţare ce vreţi să facem? Cât să mai aduc?”,
a spus Măzărianu, în cadrul unei intervenţii la Monitor TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele