Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Probleme la Rapid! Neil Lennon i-a nemulţumit pe giuleşteni. „Ce putem să îi spunem?”

Rapid Publicat pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21613009/1/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024.jpg

Victor Angelescu a vorbit despre interviul dat de Neil Lennon în presa din Scoţia.

Neil Lennon a vorbit despre proiectul de la Rapid şi a motivat alegerea de a veni la clubul bucureştean, într-un interviu acordat unei publicaţii din Scoţia. Declaraţiile nord-irlandezului nu a fost văzute prea bine de anumite persoane din cadrul clubului.

Acţionarul a abordat subiectul şi a dezvăluit că nu el nu a fost deranjat de ceea ce a declarat tehnicianul Rapidului.

„Nu ştiu cine a fost deranjat de la Rapid de acest lucru. Nu vreau să comentez ce interviu a dat Neil Lennon sau a făcut el. Lucrurile astea, cel puţin o parte, se cunoşteau în România şi a aflat de ele.

Ce putem să îi spunem? A dat un interviu despre multe lucruri care s-au scris aici. Dacă a fost întrebat, ce putea să facă? Să nu spună nimic?

Pe mine, personal, nu m-a deranjat acest lucru. Pot să înţeleg dacă alţii au fost deranjaţi. Cel mai important este să vină, să începem treaba şi să avem rezultate bune. Asta contează”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Interviul acordat de Neil Lennon. „Patronul a scăpat de oamenii care nu erau profesionişti şi are planuri mari”

Noul antrenorul al Rapidului, Neil Lennon, a vorbit despre proiectul din care a ales să facă parte.

Nord-irlandezul s-a arătat extrem de încântat de ceea ce se întâmplă la Rapid şi a vorbit despre asta la emisiune „PLZ Soccer - The Football Show”, unde a prefaţat duelul din Cupa Scoţiei (Celtic - Rangers 1-0), dar a vorbit şi despre noul proiect din care face parte.

„Avem o şansă să luptăm pentru titlu. Patronul are planuri mari pentru club. E ambiţios. Avem un stadion nou, o bază bună de pregătire, deci clubul s-a mişcat în direcţia corectă. Vrea să lupte pentru titlu, iar asta mă atrage. Am mai avut şi alte oferte, dar cred că am mers într-o ţară în care investiţiile cresc şi fotbalul se transformă.

De exemplu, România s-a calificat la EURO şi există un mare interes pentru fotbal în ţară. Au apărut şi stadioane noi, există o infrastructură bună. Sunt trei echipe mari, Steaua, Dinamo şi Rapid. Când jucăm cu Steaua, jucăm pe stadionul naţional. Sunt 50.000 de oameni în tribună.

L-am cunoscut pe patron, domnul Şucu, în Grecia. E impresionant. Are etică, are principii şi vrea să facă lucrurile corect. Nu vrea ca doar prima echipă să fie bună, ci şi clubul, să construiască ceva pentru tineri. Ăsta e planul lui. E foarte ambiţios, e foarte bogat şi iubeşte fotbalul. Începem de la zero. Patronul ştie de probleme. Avem un nou antrenor, un nou staff, un nou director sportiv. A scăpat de oamenii cu care nu era fericit şi despre credea că nu-şi treaba într-un mod profesionist.

Deja ne uităm la jucători. Directorul sportiv are deja o listă de jucători şi încercăm să facem primele transferuri. Voi fi ajutat şi de Bogdan Lobonţ, care a fost portar la Ajax şi Roma. El face parte din echipă, a fost interimar. Am discutat cu el, vine cu noi în staff. Are şi experienţă şi mă va ajuta să colaborez cu jucătorii şi cu staff-ul.

Sunt foarte încântat, am energie. E un mediu nou, o cultură nouă, dar abia aştept această provocare”, a declarat Neil Lennon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele