Ultima oră
Mihai Stoica a identificat marele vinovat de la primul gol marcat de Olanda şi nu e Niţă. „Trebuia să îl blocheze şi s-a întors cu spatele” | EXCLUSIV VIDEO Mihai Stoica a identificat marele vinovat de la primul gol marcat de Olanda şi nu e Niţă. „Trebuia să îl blocheze şi s-a întors cu spatele” | EXCLUSIV VIDEO
Selecţionerul Edi Iordănescu, mesaj superb pentru tatăl său, după eliminarea de la EURO 2024 a României Selecţionerul Edi Iordănescu, mesaj superb pentru tatăl său, după eliminarea de la EURO 2024 a României
 Atleta Daniela Stanciu, calificată la JO de la Paris. România a ajuns la 106 sportivi Atleta Daniela Stanciu, calificată la JO de la Paris. România a ajuns la 106 sportivi
VIDEO | Mario Balotelli, rupt de beat. Imaginile cu atacantul italian au devenit virale VIDEO | Mario Balotelli, rupt de beat. Imaginile cu atacantul italian au devenit virale
E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală” E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală”
Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie

Probleme de lot pentru România? Un „tricolor” nu s-a antrenat deloc, chiar cu o zi înaintea meciului cu Olanda

EURO 2024 Publicat pe luni, 19:52
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21651081/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-13.jpg

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final EURO 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

în cursul zilei de luni, România a efectuat la Munchen ultimul antrenament înaintea duelului decisiv cu reprezentativa Ţărilor de Jos, iar un jucător nu s-a antrenat alături de colegii săi. 

Conform informaţiilor de la baza de antrenament, Florinel Coman nu a efectuat antrenamentul alături de ceilalţi „tricolori” din cauza unei răceli, dar se pare că va jucat totuşi în meciul din optimi.

Florinel Coman a fost folosit ca titular în două dintre cele trei meciuri din faza grupelor, cu Ucraina şi Slovacia, iar în duelul cu Belgia a fost rezervă neutilizată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele