Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Primul antrenament al ”tricolorilor” în Germania va fi deschis publicului

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21618708/1/rom-euro.jpg

Echipa naţională va ajunge în Germania pentru Campiontul European în data de 10 iunie, informează FRF.

Tricolorii se vor caza la hotelul Melchior Park din Wurzburg.

A doua zi, la 11 iunie, de la ora 11:00, este programat primul antrenament pe Wurzburg Arena, stadion cu o capacitate de 13.000 de spectatori, 2.500 de locuri fiind pe scaune. Şedinţa de pregătire va fi deschisă integral publicului şi mass-media.

Wurzburg Arena este stadionul unde tricolorii se vor pregăti pe întreaga durată a turneului final. Stadionul este situat la 4 kilometri de hotel şi aparţine formaţiei Würzburger Kickers. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Cupa Mondială din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Suporterii care vor veni la antrenament vor avea parte de mai multe surprize, pregătite special pentru a le mulţumi pentru susţinerea lor necondiţionată, notează frf.ro. De asemenea, fanii echipei naţionale vor avea pregătite multe activităţi distractive în oraşele în care vor evolua tricolorii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri