Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Primarul Piteştiului a lămurit situaţia tensionată de la FC Argeş: „La revedere cu implicarea financiară! Ei îşi bat joc”

FC Argeș Publicat de Răzvan Cîrceag pe 1 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20586556/1/uta-arad-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-27-11-2021.jpg

După ce FC Argeş suferit o înfrângere usturătoare cu FCU Craiova, 0-1, în cadrul clubului a izbucnit puternic un conflict. Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei, şi Mihai Ianovschi, principalul din acte, au fost băgaţi în şedinţă. 

Ianovschi a cedat şi a anunţat că îşi dă demisia. Momentan nu se ştie cu exactitate ce va decide Prepeliţă, însă primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a venit cu clarificări în acest caz, fiind persoana cea mai influentă de acolo. 

„Sunt foarte nemulţumit, evident. Sunt nemulţumit de echipă, de tot staff-ul, nu doar de Mihai Ianovschi. Sunt nemulţumit de toată lumea. Vai de noi, nu jucăm nimic de şase-şapte etape! Am avut posibilităţi să urcăm pe locul 3, locul 4, dar degeaba.  

Văzând că nu sunt în stare, am crezut că vor demisiona singuri. Eu am fost pentru demitere alaltăieri, după meciul cu FCU Craiova. Inclusiv pentru demiterea lui Prepeliţă! Bineînţeles, amândoi! 

Vlădoiu şi domnul Viorel Tudorse au spus să le mai dăm o şansă, că nu e nimic pierdut, că să mai aşteptăm trei meciuri. Mi-am văzut de treabă, mi-am dat acceptul, ce să fac? Oricum, primăria nu se mai implică cu nimic. La revedere cu implicarea financiară atâta timp cât ei îşi bat joc!”, a declarat Gentea pentru GSP.ro. 

Primarul din Piteşti a vorbit şi despre posibilii înlocuitori ai lui Prepeliţă, după ce s-a scris că Mutu este alesul său: „Eu cu Adi Mutu n-am mai vorbit de un an. M-am gândit la el, vă daţi seama, dar nu l-am luat în calcul acum. Am o listă, categoric. Dar echipa să ia nouă puncte din următoarele trei meciuri şi vom discuta altfel apoi”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele