Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Prima reacţie a lui Bergodi când a aflat că Moldovan vrea să plece! Ce i-a transmis tehnicianul "giuleştenilor"

Superliga Publicat pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21465146/1/moldovan.jpg

Horaţiu Moldovan (25 de ani) este la un pas să semneze transferul carierei în această perioadă de mercato a iernii.

Betis Sevilla a pus ochii pe internaţionalul român şi este gata să îi achite clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro. Moldovan îşi doreşte să treacă la un nou nivel în cariera sa şi înclină să plece din Giuleşti, pentru a juca într-unul din cele mai puternice campionate din Europa.

Bergodi l-a sfătuit să rămână la Rapid

La conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu FCU Craiova, programat vineri, Cristiano Bergodi a vorbit despre situaţia elevului său şi a dezvăluit ce i-a spus lui Horaţiu Moldovan când a aflat că vrea să plece.

"Dacă pleacă? Până nu semnează, el este portarul nostru. El rămâne portarul nostru. Dacă se întâmplă, probabil că suntem şi noi în căutare. Am căutat cu scoutingul, dar vedem dacă pleacă Horaţiu.

Moral, el nu are nicio problemă. El nu se face râs. Nu îi scade concentrarea că poate pleca. El are încredere, e bine. E o pierdere, dar eu nu pot să fac nimic, dacă există această clauză.

Mă bazez pe el, dar vom vedea. Eu l-am sfătuit să rămână aici. El joacă într-o echipă care e în lupta pentru titlu. El cunoaşte campionatul, iar în străinătate nu se ştie niciodată. Eu l-am sfătuit.

Betis şi Celtic? Eu Betis aş alege. E un campionat mai important în La Liga. Nu se poate face comparaţie. Dacă ar fi să aleg, aş alege Spania", a spus Bergodi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele