Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Prima reacţie a conducerii lui Poli Iaşi după ce a Tony şi-a dat demisia: „Nu avem nicio variantă”

Poli Iași Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21722769/2/poli-iasi-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-08-2024-1.jpg

Deşi Poli Iaşi a pierdut cu scorul de 6-2 în ultima etapă a Superligii şi conducerea moldovenilor a anunţat că Tony Da Silva primeşte în continuare credit şi nu se pune probleme să fie înlocuit, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Jucătorii ieşeni au revenit astăzi la antrenamente după ce antrenorul le-a oferit 4 zile libere după eşecul zdrobitor de la Sibiu, iar surpriza conducerii a fost că Poli Iaşi a rămas fără antrenor.

Conducătorii trupei din Copou au încercat să îl facă pe Tony să se răzgândească, însă fără succes. Anunţul tehnicianului a fost făcut ulterior şi în vestiar.

Miercuri, clubul moldovean a anunţat despărţirea de antrenorul Tony Silva. 

A venit şi prima reacţie din partea conducerii celor de la Poli Iaşi. Cornel Şfaiţer a declarat că nu se aştepta ca Tony să ia o astfel de decizie şi a dezvăluit că nu are nicio variantă de înlocuitor.

„El a luat decizia după insuccesul ăsta cu Hermannstadt. Tony a avut susţinerea mea, nu o spun doar declarativ. Eu chiar am insistat să continuăm. 

El a insistat însă că trebuie să plece. Eu vreau să îi mulţumesc public pentru că până la urmă a reuşit să salveze echipa de la retrogradare. Au fost totuşi nişte jocuri şi rezultate bune cu Dinamo, cu FCSB, dar ştim cu toţii cum e fotbalul.

Noi chiar am insistat să rămână. Nu suntem pregătiţi şi nu avem nicio variantă de înlocuire. L-am rugat doar ca doi din secunzii săi să continue două zile antrenamentele. 

O să analizez foarte bine şi vom lua decizia cea mai bună pentru club şi echipă. Nu mă voi grăbi, dar trebuie să aducem pe cineva de urgenţă” , a declarat preşedintele moldovenilor conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele