Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

Previziuni sumbre ale lui Mihai Teja, pentru echipa sa. ”Am intrat tot mai mult în hora asta a retrogradării"

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19424365/1/teja.jpg

Academica Clinceni s-a impus, azi, pe teren propriu, 2-1 cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 10-a din cadrul Casa Ligii 1.

La final Mihai Teja s-a arătat îngrijorat de forma echipei sale, care a ieşit total din forma, după un început de play-out excelent. Fostul tehnician al celor de la FCSB este de părere că emoţiile retrogradării nu au dispărut.

"Suntem un pic supăraţi. Eu cred că am dominat cele două meciuri, dar am luat două goluri nici nu ştiu din ce. Am vorbit şi cu băieţii, le-am zis că nimic nu e terminat, că mai avem mult, mai sunt 4 etape. Trebuie să continuăm să luăm puncte. Dacă nu, cu două înfrângeri intri în zona retrogradării. Iată că aşa se întâmplă. N-am câştigat niciun punct din aceste 2 deplasări, deşi am dominat. E frustrant, dar am făcut greşeli.

Am câştigat foarte multe puncte tot cu aceşti băieţi, de aceea îmi pare rău. Au calitate, ştiu că pot mai mult. Îmi pare că luăm goluri pe nişte greşeli copilăreşti şi e greu să mai întorci. Sunt meciuri importante, în care fiecare echipă îşi dă viaţa pe teren.

Noi am început foarte bine, am avut multe meciuri bune, când am dominat. Trebuie să fim mai concentraţi, pentru că am intrat tot mai mult în hora asta a retrogradării", a declarat Mihai Teja.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele