Ultima oră
Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie” Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie”
Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat
S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România

Preşedintele lui CFR Cluj a comentat reacţia lui Bîrligea de la meciul cu UTA. ”O exprimare nefericită”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21263041/1/bir.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 3-1, cu cei de la UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Oaspeţii au revenit de la 0-1.

Daniel Bîrligea a marcat în al doilea meci la rând şi a vorbit la flash-interviuri despre efectul pozitiv al venirii lui Mandorlini pe banca celor de la CFR.

Atacantul a punctat că jocul ardelenilor s-a schimbat în bine după plecarea lui Dan Petrescu. Preşedintele lui CFR, Cristi Balaj a reacţionat pe subiect şi consideră că nu a fost vorba despre un atac la persoană, ci a fost doar o exprimare nefericită.

 

“În primul rând, Dan Petrescu a lăsat un nucleu de jucători buni şi o echipă bună. Îmi spuneau că nicidecum n-ar fi dorit să apară în presă titlurile la adresa lui Petrescu, pentru că nimeni dintre foştii jucători nici măcar nu s-au gândit vreodată la altceva decât la aprecieri faţă de Petrescu.

Rugămintea ar fi să subliniaţi faptul că Mandorlini a mulţumit pentru moştenirea lăsată de Petrescu. Nu s-a gândit să acuze. Bîrligea a fost fericit pentru şansa pe care Petrescu i-a dat-o.

Faptul că e component al României U21 i se datorează şi lui Petrescu şi ştiu din discuţiile pe care le-am avut cu el că are respect şi o datorie morală pentru el. Probabil a fost un misunderstanding, o exprimare nefericită”
, a explicat Balaj, pentru Digi Sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele