Ultima oră
S-au aflat orele la care Gabriela Ruse şi Simona Halep vor evolua din nou la Hong Kong S-au aflat orele la care Gabriela Ruse şi Simona Halep vor evolua din nou la Hong Kong
Campioana CSO Voluntari, debut cu victorie în preliminariile Ligii Campionilor Campioana CSO Voluntari, debut cu victorie în preliminariile Ligii Campionilor
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Şahtior - Atalanta, PS1 şi Girona - Feyenoord, PS2. S-a marcat în ambele meciuri VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Şahtior - Atalanta, PS1 şi Girona - Feyenoord, PS2. S-a marcat în ambele meciuri
Antrenorul lui Rangers a oferit toate detaliile despre situaţia lui Ianis Hagi Antrenorul lui Rangers a oferit toate detaliile despre situaţia lui Ianis Hagi
VIDEO | Conference League a început spectaculos! Gol fabulos marcat de Rapid Viena cu Basaksehir VIDEO | Conference League a început spectaculos! Gol fabulos marcat de Rapid Viena cu Basaksehir
Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la "U" Cluj Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la "U" Cluj

Preşedintele CFR-ului a ieşit la atac după ce Mutu a suferit deja prima înfrângere: ”Dacă stai şi plângi până la urmă o să fii pedepsit!”

CFR Cluj Publicat pe 11 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21489632/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024-1.jpg

CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9. În prima repriză, jocul a fost întrerupt aproximativ trei minute (din minutul 5) din cauza obiectelor pirotehnice folosite de suporterii clujeni.

La o zi după meci, preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, a tras mai multe concluzii. Oficialul de la CFR a dat de înţeles că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. 

”Dacă stai şi plângi până la urmă o să fii pedepsit!”

”Nici o seară bună, nici o noapte bună, nici o dimineaţă bună. Ca să fiu cât se poate de corect nu meritam să câştigăm. Acum că prin cifre, posesie, faptul că am primit gol dintr-o deviere, am mai avut şi noi ocazii prin Mogoş, Muhar, centrări în faţa porţii, ultima pasă greşită chiar dacă părea o soluţie simplă.

Acestea puteam să le dezvoltăm şi să zicem că un egal ar fi fost echitabil. Dar au părut primii la minge. Toate devierile nu întâmplător au ajuns la ei, motiv pentru care e un rezultat corect. Mă aşteptam mai mult sincer. 

Am fost foarte lenţi. Trebuie să depăşim momentul. Ei au obţinut rezultate bune până acum şi ei trebuie să remonteze situaţia, să se strângă, să demonstreze că merită să fie la CFR şi să fie bărbaţi. Dacă stai şi plângi până la urmă o să fii pedepsit.

Am avut multe şanse să fim pe primul loc, nu să ne apropiem de FCSB şi n-am ştiut să le folosim. Atâtea câte s-au întâmplat în acest campionat, atâtea frustrări pe care le-am acumulat noi, cei din echipa de management, vă daţi seama că nu am trăit într-un alt campionat. 

Asta e. Este un an de tranziţie, în care încercăm să obţinem maximum în condiţiile date şi nu ascund faptul că aşteptam mai mult. Aceeaşi jucători care au fost în teren au demonstrat în alte partide că pot mai mult.

E un jucător bun, dar trebuie să îi acorzi şanse oricărui jucător care munceşte bine la antrenament, care a avut rezultate şi atunci nu e nimic anormal. La noi joacă cine e în formă, însă trebuie să primească şanse fiecare. Este decizia antrenorului şi valorile sunt apropiate la noi.

Trebuie să acorzi minute oricărui jucător. Toţi au şanse până la proba contrarie, n-ai de ce să te superi dacă eşti profesionist, te ambiţionezi şi munceşti mai mult. Dacă antrenorul consideră că cel care intră ar putea să aducă un plus valoare e normal.

Există acel respect pentru clubul Rapid, dar eu cred că orice echipă ar fi fost dezamăgirea ar fi fost la fel. Ei au fost mult mai pragmatici şi mai proaspeţi. Asta e ceea ce am văzut. Am creat spaţii, a venit acel gol din deviere şi în momentul în care o echipă conduce e mult mai uşor să deschizi adversarul.

Noi am riscat şi ocazia mare când a respins Sava cu piciorul s-a produs după ce înainte am participat cu mai mulţi oameni la un corner. A apărut contraatacul. Au fost mai proaspeţi, au jucători buni. Chiar şi cei care au fost transferaţi de la CFR Cluj au jucat foarte bine”, a spus Cristi Balaj, la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele