Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

Presa spaniolă nu a avut milă de Benzema. Starul lui Real a primit nota 0, pentru prestaţia din El Clasico

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21067300/1/benzema.jpg

Francezul Karim Benzema a primit nota 0 din partea cotidianului sportiv madrilen AS pentru evoluţia sa din Clasico de duminică seara, pierdut de Real Madrid, scor 1-2, cu FC Barcelona.

„Benzema: invizibil. Încă o dată. Nimic. Nu a reuşit să obţină mingi sau să se impună în careul advers. Este la kilometri distanţă de versiunea genială a jucătorului care a câştigat Balonul de Aur. Este fără ritm, lent, fără să alerge sau să joace.

Dacă Realul îşi va găsi atacantul, va avea o comoară în rândurile sale, dar aşteaptă de prea mult timp", a scris corespondentul special al publicaţiei de pe Camp Nou, Sergio Lopez de Vicente.

Deşi Karim Benzema nu a nimerit plasa în ultimele trei meciuri ale sale în La Liga, el a marcat trei goluri în ultimele două meciuri ale Realului din optimile Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 2-5 în tur şi 1-0 în retur.

În schimb, portarul Realului, Thibaut Courtois, a primit nota 9 pentru prestaţia din meciul cu FC Barcelona.

Nici Marca nu l-a cruţat pe Benzema. El a primit o singură stea (din trei posibile), la fel ca trei sferturi dintre jucătorii Realului care au evoluat duminică pe Camp Nou.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele