Ultima oră
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”
Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga
Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză

Presa din Franţa critică demiterea lui Adi Mutu de la Neftci Baku: ”N-a fost o dovadă de eleganţă”

Fotbal Internațional Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21440631/1/mutu-11.jpg

Adrian Mutu a fost dat afară de Neftchi Baku, iar acum se poate întoarce în SuperLiga României. ”Briliantul” poate reveni în fotbalul românesc, dar până atunci este în atenţia presei internaţionale, care acuză modul în care au tratat cei de la Neftchi Baku situaţia românului.

Presa din Franţa scrie despre demiterea lui Adrian Mutu de la Neftchi Baku

Duminică seară, Neftci Baku a anunţat încetarea raporturilor contractuale dintre părţi, astfel că ”Briliantul” e liber de contract din Ajunul Crăciunului. Presa din Franţa a criticat conducerea clubului, mai ales că recent Mutu a pierdut-o şi pe mama sa, care a decedat.

Un context inoportun care nu a scăpat nesacţionat chiar şi de către jurnaliştii din Europa de Vest.

Credem că e mai rău decât ce a trăit Tuchel când a fost demis de PSG pe 24 decembrie. Fost jucător la Parma, Chelsea, Fiorentina şi Ajaccio, Mutu şi-a încheiat cariera în 2016 şi acum e antrenor.

Pe locul trei în campionat, fosta lui echipă era la 13 puncte în spatele liderului Qarabag. Asta i-a fost fatal, iar clubul a anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă.

Pe lângă faptul că asta s-a întâmplat în Ajunul Crăciunului, Mutu abia ce şi-a pierdut mama în urmă cu doar câteva zile şi anunţul a fost făcut chiar în ziua înmormântării.

N-a fost tocmai o dovadă de eleganţă din partea echipei din Azerbaidjan. Trecerea în anul 2024 îi va face lui Mutu mult bine, având în vedere cum s-a încheiat anul curent pentru el", a scris Foot Mercato.

Adrian Mutu, la CFR Cluj sau Petrolul? 

CFR Cluj poate fi următoarea echipă din cariera lui Adrian Mutu, care a mai trecut, prin România pe la FC U Craiova sau Rapid. De altfel, de la formaţia din Giuleşti a şi plecat pentru a semna cu Neftchi Baku, la începutul stagiunii 2023-2024.

Adrian Mutu are, se pare, şi altă ofertă din SuperLiga! Conform GSP, el este dorit de Marian Copilu la Petrolul, care nu a avut un final de an prea bun. Astfel, dacă mutarea se va materializa, Mutu îi va lua locul lui Florin Pârvu. 

Conform presei din Azerbaidjan, în urma rezilierii Adrian Mutu a încasat şase salarii compensatorii, 350.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri