Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Presa din Danemarcă îl numeşte nebun pe Gigi Becali! "Ar trebui măcar să îşi aducă aminte de Silkeborg!"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 8 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21279011/1/bec-2.jpg

FCSB joacă joi împotriva danezilor de la Nordsjaelland în turul al treilea preliminar Conference League.

Gigi Becali a declarat, luni dimineaţa, că FCSB o va spulbera pe Nordsjaelland, iar presa din Danemarca a luat rapid atitudine.

Danezii au ţinut să îi amintească patronului FCSB despre cele două meciuri avute de Silkeborg cu FCSB în sezonul trecut de Conference League.

"Patron de club nebun: O vom distruge pe Nordsjaelland!

FC Nordsjaelland se va confrunta cu una din cele mai bune echipe din România. Clubul este cunoscut pentru patornul ei, Gigi Becali, care face declaraţii senzaţionale săptămână de săptămână.

Când Gigi Becali a spus că nu ştie nimic despre echipele daneze, ar trebui măcar să îşi aducă aminte de Silkeborg!

Sezonul trecut, FCSB şi Silkeborg au evoluat împreună în grupele Conference League, iar echipa lui Nielsen a învins cu 5-0 şi acasă, dar şi în deplasare." au spus jurnaliştii de la tipsbladet.dk.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele