Ultima oră
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu
Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial

Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial
Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese
Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare" Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă

Pochettino a fost numit oficial selecţioner! Ce naţională va pregăti tehnicianul

Fotbal Internațional Publicat pe miercuri, 09:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21729416/1/profimedia-0765455041.jpg

Fostul antrenor al echipei Chelsea, Mauricio Pochettino, a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei masculine a Statelor Unite, a anunţat marţi U.S. Soccer.

Pochettino, care s-a despărţit de Chelsea în luna mai, după un sezon la conducere, preia echipa SUA în perspectiva Cupei Mondiale din 2026, care va fi găzduită în comun de Mexic, Canada şi Statele Unite.

Argentinianul, fost antrenor la Paris Saint-Germain şi Tottenham Hotspur, a declarat că decizia sa de a se alătura fotbalului american nu a fost doar despre fotbal, ci despre drumul pe care îl parcurge ţara şi că nu a putut rata ocazia.

"Energia, pasiunea şi foamea de a reuşi ceva cu adevărat istoric aici - acestea sunt lucrurile care m-au inspirat", a spus el într-un comunicat. „Văd un grup de jucători plini de talent şi potenţial şi, împreună, vom construi ceva special de care întreaga naţiune poate fi mândră”.

Surse au declarat pentru ESPN că Pochettino ar urma să primească un salariu de 6 milioane de dolari pe an. Deşi este o reducere a salariului faţă de jobul său anterior de la Chelsea, salariul  actual îl va face cel mai bine plătit antrenor din istoria naţionalei SUA.

Pentru comparaţie, Gregg Berhalter a câştigat la conducerea tehnică a SUA 2,3 milioane de dolari în 2022, sumă care a inclus un bonus de 900 000 de dolari pentru participarea în faza a doua a Cupei Mondiale.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri