Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League
Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025 Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025
VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt
EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta

Plecare din conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21115896/1/csa.jpg

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu îl va mai avea preşedinte pe Ştefan Răzvan Bichir. Având funcţia de comandant, acestuia i-a expierat mandatul la 1 aprilie.

Bichir urmează să iasă la pensie şi astfel nu va mai continua în functie pe care a ocupat-o din 2021.

Actualul vicepreşedinte, colonelul Teodor Florin Popa (56 de ani) va conduce clubul în următoarea perioadă. Cei de la Liga2.ro scriu că favorit să fie preşedinte e colonelul Cristian Pelea (55 de ani).

CSA Steaua s-ar putea asocia cu un privat! Talpan a dezvăluit suma care ar trebui achitată

 

Florin Talpan a dezvăluit suma în schimbul căreia CSA Steaua s-ar asocia cu un privat. 

Juristul lui CSA Steaua a anunţat printr-o scrisoare adresată suporterilor clubului că suma pe care ar trebui să o achite un privat pentru a se asocia cu formaţia din Liga 2 este de 3.7 milioane de euro pe an. 

”Marca Steaua Bucureşti este un brand naţional aflat în patrimoniul Statului Român. Marca Steaua este proprietatea exclusivă a Armatei Române – MApN. Marca Steaua nu poate fi dată nimănui în folosinţă în mod gratuit,.

Cei care vor să facă profit folosind această marcă naţională trebuie să achite către MApN o taxă de licenţă pentru folosirea mărcii în valoare de cel puţin 3,7 milioane euro pe an. Dar asta nu se poate face decât printr-o Hotărâre de Guvern iniţiată de MApN, nu prin atribuire directă şi nu la iniţiativa unor aşa-zişi lideri ai suporterilor.

Vă reamintesc că MApN are de recuperat un prejudiciu în valoare de 37 milioane de euro de la FCSB pentru folosirea ilegală în perioada 2003-2014 a mărcii Steaua Bucureşti, iar taxa de licenţiere pentru folosirea acestui brand naţional Steaua Bucureşti a fost stabilită la 3,7 milioane de euro pe an.

Concluzionând, oricine poate să folosească această marcă naţională aflată în patrimoniul MApN – orice persoană fizică sau juridică – cu condiţia obligatorie de a achita Statului această sumă pentru folosirea brandului în mod legal”, spune Talpan, conform Fanatik.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele