Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

”Piti” cel mare. Măţan, după golul marcat cu capul, deşi e al doilea cel mai scund fotbalist din campionat. ”Cine e primul? Eram curios cine e mai mic decât mine”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19432573/1/mat.jpg

FC Voluntari a câştigat pe teren propriu, în faţa celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 2-0. Pentru ilfoveni a fost prima victorie după trei partide de secetă.

Deschiderea de scor a venit de la Alexandru Măţan, cu o lovitură de cap. Reuşita este una inedită, datorită faptului că marcatorul a fost cel mai scund de pe teren şi al doilea cel mai mic de înalţime din Casa Liga 1. Fotbalistul celor de la Voluntari are 1,67 metri.

”Mă bucură că am reuşit să luăm cele trei puncte, dar şi că am marcat după multe vreme. M-am emoţionat foarte tare, a trecut mult de la ultimul meu gol. Mi-era foarte dor, cred că este cel mai frumos sentiment să marchezi” a declarat Alexandru Măţan, după meci.

Iar legat de înalţime, acesta a avut o afirmaţie amuzantă: ”Cine e primul? Eram curios cine e mai mic decât mine. Porecla mea era ”Piti” deci m-am obişnuit”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele