Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Pierdere de marcă pentru Oţelul! Dorinel Munteanu rămâne fără un titular

Oțelul Galați Publicat pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21617370/1/sc-otelul-galati-fc-botosani-superliga-superbet-play-out-12-05-2024.jpg

Oţelul Galaţi a ratat accederea în play-off, iar mai apoi a fost învinsă în finala Cupei României şi în barajul pentru Conference League. Dorinel Munteanu nu îşi doreşte ca stagiunea viitoare să aibă acelaşi deznodământ, astfel că a început deja pregătirile.

Eduard Pap pleacă de la Oţelul

Deşi se zvonea că Eduard Pap (29 de ani) va rămâne la Oţelul Galaţi, portarul a făcut anunţat că se va despărţi de formaţia moldoveană deoarece nu a ajuns la un acord cu conducerea pentru prelungirea contractului valabil până al finalul acestui sezon.

Portarul a sosit la Galaţi la începutul acestui an, după despărţirea de Gyor. Acesta a fost folosit la început rezervă de Dorinel Munteanu, dar mai apoi a devenit titular în faţa jucătorilor Cosmin Dur-Bozoancă şi Relu Stoian.

Cu Eduard Pap titular, gălăţenii au terminat play-out-ul pe locul 8 şi au ajuns în finala Cupei României, pe care au pierdut-o la penalty-uri în faţa celor de la Corvinul Hunedoara.

Eduard Pap i-a mulţumit lui Dorinel Munteanu pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit şi a dezvăluit că există posibilitatea să revină la Botoşani.

„Da! Este adevărat. Nu voi mai continua la Oţelul Galaţi, deoarece nu ne-am mai înţeles la contract. Îi mulţumesc frumos lui Dorinel Munteanu pentru încrederea acordată, dar din păcate acum ne-am despărţit. Chiar dacă mă aflu în vacanţă, totuşi am unele discuţii cu alte formaţii şi este adevărat că există şi posibilitatea să revin la FC Botoşani.

Dar, totuşi, nu este nimic sigur şi nu vă pot spune unde voi juca până când acest lucru nu se va concretiza şi prin semnarea unui contract. De la Oţelul am plecat cu regretul că nu am câştigat Cupa României şi simt că noi am fi putut să ajungem şi în play-off. Iar în finala Cupei României eu am încercat să fac tot ce a depins de mine la loviturile de la 11 metri, dar din păcate nu joc eu singur. Îmi pare tare rău că am pierdut acea finală”, a spus Pap, pentru Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele