Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Pe altul nu-l iau”. În aşteptarea lui Chiricheş, Gigi Becali e interesat de un jucător din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21263885/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-24.jpg

După ce în trecut a fost interesat de Juan Bauza, Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la FCU Craiova. Patronul lui FCSB l-a remarcat pe francezul Yassine Bahassa (31 de ani).

Becali a explicat că Bahassa este singurul fotbalist din lotul formaţiei lui Adrian Mititelu pe care l-ar aduce în acest moment la FCSB.

 "Hai să spun. Singurul jucător valoros de la Mititelu este Bahassa. Adică dacă mă pui <<Băi, ia pe cineva de la Mititelu>>", eu îl iau pe Bahassa, atât, pe altul nu-l iau. Bauza se accidentează, joacă când vrea el, e bun jucător, dar noi avem nevoie de luptători. Bahassa driblează, are viteză.

Şi Baeten ăla, că e ceva de el, dar nu e jucător valoros. Spune-mi patru jucători care costă peste un milion. Bahassa nu costă un milion, nu dă nimeni. La (n.r. - Universitatea) Craiova dă oricine un milion pe Ivan, pe Baiaram, poate costă mai mult, pe Markovic, ăştia trei.

Dacă mă pui să dau un milion pe un jucător din România aş da pe Baiaram, pe Ivan, dar din altă parte, nu. Jucătorii de la Farul sunt tineri, sunt valoroşi, dar nu valorează acum, că sunt de viitor"
, a spus Becali, pentru Fanatik.

  • Bahassa este cotat de Transfermarkt la suma de 700.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele