Ultima oră
Impresarul lui Zima l-a iritat pe MM Stoica: „Pentru ce să ieşi să spui? Lucrurile sunt confidenţiale!” | EXCLUSIV Impresarul lui Zima l-a iritat pe MM Stoica: „Pentru ce să ieşi să spui? Lucrurile sunt confidenţiale!” | EXCLUSIV
Max Verstappen a câştigat sprintul din Austin! Pilotul Red Bull şi-a mărit avansul la general Max Verstappen a câştigat sprintul din Austin! Pilotul Red Bull şi-a mărit avansul la general
Potaissa Turda, înfrângere în deplasare, cu GRK Ohrid, în turul 2 al European Cup Potaissa Turda, înfrângere în deplasare, cu GRK Ohrid, în turul 2 al European Cup
VIDEO | Bournemouth - Arsenal 2-0. Puncte mari pierdute de ”tunari” după un meci de coşmar VIDEO | Bournemouth - Arsenal 2-0. Puncte mari pierdute de ”tunari” după un meci de coşmar
VIDEO | Bayern Munchen – VfB Stuttgart 4-0. Harry Kane a reuşit un hat-trick VIDEO | Bayern Munchen – VfB Stuttgart 4-0. Harry Kane a reuşit un hat-trick
MM Stoica nu s-a mai putut abţine şi l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „De ce nu interveniţi, că sunteţi foarte subtil” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica nu s-a mai putut abţine şi l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „De ce nu interveniţi, că sunteţi foarte subtil” | VIDEO EXCLUSIV

Patronul rivalei din Superliga aşteaptă cu nerăbdare ca Dawa să plece de la FCSB: „Stăm cu rugăciuni, suntem cu acatiste!”

Superliga Publicat astăzi, 19:16
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21807258/1/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024-4.jpg

 

 

Joyskim Dawa a avut parte de evoluţii solide în ultima perioadă, mai ales în partidele disputate de FCSB în faza principală din Europa League. Fundaşul a fost integralist în victoria istorică de pe terenul celor de la PAOK, iar prestaţia sa de la Salonic l-a adus în vizorul mai multor cluburi din Premier League.

Presa britanică susţine că fotbalistul FCSB-ului este curtat intens de Leeds United, Everton şi Fulham, echipe ce ar fi dispuse să îi plătească lui Joyskim Dawa clauza de reziliere, care este în valoare de 4 milioane de euro.

The Mirror susţine că Fulham este clubul aflat în pole-posititon pentru a obţine semnătura fundaşului camerunez care a impresionat în tricoul campioanei României, datorită relaţiilor bune pe care britanicii le au cu impresarii jucătorului, iar cele două părţi ar fi purtat deja primele negocieri în vederea unui eventual transfer.

Valeriu Iftime se roagă ca Dawa să se transfere: „Suntem cu acatiste!”

Valeriu Iftime aşteaptă cu nerăbdare ca fundaşul campioanei să se transfere, mai ales că este vorba de un transfer pe bani mulţi. Motivul este unul cât se poate de simplu.

Dawa a sosit la FCSB de la FC Botoşani, iar patronul moldovenilor a păstrat un procent de 10% dintr-un eventual transfer al acestuia.

„Stăm cu rugăciuni, suntem cu acatiste! Şi la Edjouma, şi la Dawa. Suntem aproape! (n.r. - Ce procent aveţi?) Zece la sută! La 350.000 cât am luat eu, vă daţi seama că profitul e mare. Dacă ia 3-4 milioane, am nişte bani acolo.

E mai mult decât vânzarea directă, sunt convins de asta. Dacă a rezistat la stresul de la FCSB, eu zic că e super fotbalist. Reuşeşte şi afară, sunt convins de asta”, a declarat Iftime, potrivit sport.ro.

Impresarul lui Dawa confirmă negocierile! Transfer în iarnă pentru fundaşul FCSB-ului

Florin Vulturar, impresarul care a lucrat cu campioana României în ultimii ani şi a devenit un apropiat al echipei confirmă că se poartă negocieri cu o echipă din Premier League pentru un eventual transfer al lui Dawa.

Agentul nu a dezvăluit numele clubului cu care se află în tratative, dar a menţionat că discuţiile decurg în sensul unei mutări în perioada de mercato de iarnă.

Sunt ceva discuţii, dar nu pot să spun echipa. Da, e o echipă din Anglia, dar nu pot să vă dau numele. E din Premier League. Doar pentru iarnă se pot face transferuri. În momentul de faţă sunt discuţii pentru un eventual transfer în iarnă. Momentan nu vreau să-l implicăm foarte tare pe jucător”, a spus Florin Vulturar, conform iamsport.ro.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, susţine Transfermakt.
  • Fundaşul camerunez mai are contract cu FCSB până în vara anului 2027 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele