Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

Patronul lui CFR Cluj a lămurit situaţia dispariţiei lui Malele. ”Are nişte mari probleme familiale”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21036154/1/malele.jpg

CFR Cluj a învins în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXVII-a din Superliga.

Golurile au fost marcate de Deac (11), Birligea (49), Janga (66), Maglica (73) şi Boateng (80) pentru CFR Cluj, în timp ce pentru Petrolul au punctat Bratu (77) şi Purtic (82).

În lotul campioanei nu s-a regăsit Cephas Malele. S-a vehiculat faptul că atacantul a fugit de la CFR Cluj, însă realitatea e alta.

Cei de la ProSport scriu că elveţianul a plecat acasă, deoarece are probleme în căsnicie şi a dorit să discute cu soţia sa.

Patronul Nelu Varga a dezvăluit că Malele a avut acordul său să plece din Cluj, pentru a-şi clarifica problemele din familie.

 

”Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă şi nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine şi mi-a explicat situaţia lui. Are nişte mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj.

A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele”
, a dezvăluit Varga, pentru ProSport.

  • 28 de partide şi 5 goluri a bifat Malele pentru CFR, în acest sezon, fiind sub nivelul de la FC Argeş, în tricoul căreia a impresionat în Superliga.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele