Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Parchet din lemn de arţar, identic cu cel folosit la JO şi în NBA, montat în Sala Sporturilor din Constanţa

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21327751/1/bas.jpg

CSM Constanţa a prezentat, marţi, detalii despre suprafaţa de joc montată în Sala Sporturilor şi care reprezintă un sistem de parchet modular, identic cu cel folosit la ultimele două ediţii ale Jocurilor Olimpice, precum şi la meciurile din NBA.

“Parchetul pe care se joacă în acest moment în Sala Sporturilor din Constanţa şi se va juca şi în noua arenă multifuncţională, este cel mai modern produs de pe piaţă în acest domeniu al suprafeţelor de joc din lemn masiv. Suntem fideli strategiei care a stat la baza funcţionării şi dezvoltării clubului nostru şi în care infrastructura sportivă este unul dintre cei patru piloni pe care ne bazăm. Sportivii noştri au nevoie de cele mai bune condiţii de joc şi de pregătire”, a declarat Andrei Talpeş, directorul CSM Constanţa, în cadrul unui eveniment la care au participat şi sportivi din cadrul clubului.

Potrivit prezentării CSM Constanţa, parchetul este produs de compania americană Connor, este personalizat cu însemnele clubului şi a fost testat deja de echipele de handbal şi de baschet, care au obţinut victorii zilele trecute, în primele partide de pe teren propriu. Baschetbaliştii au învins pe CSM Târgu Mureş, cu 84-70, iar handbaliştii au trecut de CSM Bucureşti, cu 28-26.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele