Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Ovidiu Burcă, strigăt de ajutor către Mircea Lucescu: ”L-au sunat să vină!”

Dinamo Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21398741/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările monumentale.

Înainte de meci, Ovidiu Burcă a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a cerut susţinerea lui Mircea Lucescu, Ioan Andone, Ionuţ Lupescu sau Florin Răducioiu.

 ”L-au sunat să vină!”

”Situaţia de la Dinamo e complexă. Cel mai mare pericol a trecut. Spectrul falimentului nu mai există. Avem un plan de reorganizare, sunt plăţi la zi. Avem un plan de reorganizare cu nişte plăţi asumate.

Nu ştiu ce bani vor fi în iarnă”, a declarat antrenorul. ”Se poartă şi filmuleţele motivaţionale, dar nu m-am gândit acum la aşa ceva. Am suficiente resurse să-i pot motiva. La acest derby nu le voi pune niciun filmuleţ.

Nu m-am gândit doar eu la Mircea Lucescu, l-au sunat şi Andrei (n.r. Nicolescu) şi Eugen (n.r. Voicu). Porţile noastre pentru dânsul sunt deschise oricând. Andone, Radu, Ionuţ Lupescu, tuturor le-am cerut să vină lângă noi. E importantă puntea asta cu istoria. Să vină să le transmită ceva din spiritul echipei.

E momentul să pun presiune pe jucători, o presiune pe care trebuie să o ducă. Lumea nu prea mai are răbdare. Îi simt totuşi destul de bine. Grupul are multă forţă. Sunt mult mai legaţi unul de celălalt. E un moment în care pot întoarce situaţia. Sunt un antrenor exigent, presiunea o pui atunci când ei pot să o ducă. Cred că acum pot duce presiunea lui Dinamo. Îi simt pregătiţi. Nu ştiu dacă ne-am mulţumi cu un egal. Noi vrem să câştigăm.

E derby-ul fotbalului românesc. Sper să ne ridicăm la nivelul tradiţiei. Nu trecem printr-o perioadă prea bună. Sunt optimist că pe lângă faptul că vom juca bine, vom lua şi puncte. Există un dezechilibru.

Calculul hârtiei asta arată. Se pot infirma aceste calcule. Suntem într-o situaţie din care trebuie să ieşim. Argumentele sunt pentru suporterii noştri. E un moment pentru ei. Vin suferind la stadion. E un derby! Ar fi un moment extraordinar să le reconfirmăm apartenenţa la acest proiect frumos.

Suntem într-o perioadă deloc bună, avem nevoie de puncte. Îmi doresc pentru acest grup să se şi bucure după un meci. Au suferit mult. Am stat mult împreună în această pauză. I-am văzut. Îmi doresc să demonstreze că nu e aşa cum spun specialiştii”, au fost declaraţiile lui Ovidiu Burcă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele