Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă face un pas mare către revenirea în Superliga. ”Au înţeles repede toţi străinii ce înseamnă Dinamo”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21089814/1/burca.jpg

Dinamo a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

Ovidiu Burcă a declarat că este o victorie foarte importantă în bătălia pentru promovare şi a prefaţat derby-ul cu CSA Steaua, de runda viitoare.

"O victorie care ne ţine în lupta pentru promovare. Avem încredere, vom lupta până la capăt. Cred că şi azi am făcut un meci bun, l-am controlat în majoritatea timpului. Am avut câteva ocazii în prima repriză, dar în a doua a fost mult mai bine.

Important e că după ratări nu ne-am pierdut capul, am continuat să jucăm la fel. Ne pierdusem răbdarea, făceam un joc prea direct, dar la pauză am reglat lucrurile şi a fost bine în repriza a doua.

Au înţeles repede toţi străinii ce înseamnă Dinamo. Nu le-a fost uşor în perioada asta, mai ales în prima parte a campionatului, cu toate problemele avute. Au rămas concentraţi şi fideli ideii cu care au venit în România, aceea de a se afirma.

Mie îmi vine să cred. Eu am avut încredere tot timpul. Poate că unii m-au criticat pentru că păream cumva naiv, dar am avut încredere că puteam redresa lucrurile. După perioada retrogradării, toată lumea gândea negativ şi nimeni nu mai vedea luminiţă de la capătul tunelului. Iată că există viaţă şi după retrogradare. Facem paşi mici, trebuie să ne bucurăm de fiecare victorie.

Azi, toată lumea a plecat fericită de la stadion şi asta e marea mea bucurie.

(n.r. meciul cu CSA Steaua) Avem o săptămână lungă în faţă. Ne aşteaptă un derby. Atitudinea noastră trebuie să fie mereu la fel. Ţinând cont de dorinţa incredibilă a suporterilor de a învinge în Ghencea, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a merge acolo să câştigăm”, a spus Burcă, la finalul partidei.

În clasamentul play-off-ului din Liga 2, Dinamo este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 39 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele