Ultima oră
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna
Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină” Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină”
Lando Norris, pole position în Singapore Lando Norris, pole position în Singapore

Ovidiu Burcă a spus lucrurilor pe nume într-un monolog de 15 minute. ”Dacă eu aş fi problema, mâine aş spune pas”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20839091/1/vlcsnap-error961.png

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo a explicat situaţia de la clubul bucureştean şi le cere răbdare suporterilor.

Ovidiu Burcă a vorbit pe larg, la o emisiune de sport, despre situaţia de la Dinamo şi crede că e nevoie de timp pentru a putea reconstrui echipa. ”Câinii” vin după al treilea eşec usturător în liga 2, 2-3 cu Unirea Dej şi momentan lucrurile nu sunt pe un făgaş bun.

”Nu sunt nici în cel mai fericit moment al meu, dar nici într-un moment tragic. Am ştiut că nu va fi uşor, ştiam că redesenarea acestui club va dura ceva timp. Am preluat un lot cu o anumuită starte de spirit, a trebuit să reechilibrăm lotul din punct de vedere nuemric.

Nu, nu mă plâng de «greaua moştenire». M-am înhămat la acest proioect, ştiam că lucurile sunt foarte grave. Trebuie să reinstaurăm un climat de maximă exigenţă. Trebuie să construim o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Nu cred că eu sunt problema. Dacă eu aş fi problema, mâine aş spune pas şi aş face un pas în spate! Cred că lucrurille trebuie fundamentate altfel. Am intrat pe porţile Săfticăi, unde am găsit nişte condiţii ponosite. Repet, am nevoie de timp! Trebuie să reinstaurăm spiritul care a existat la Dinamo, să ridicăm un anumit ambient de performanţă. Trebuie să construim o echipă care să fie competitiv”, a spus Ovidiu Burcă, la emisiunea ”Liga Digi Sport”.

”E o atmosferă bună în acest moment”

”Presiunea la Dinamo e foarte mare, nu mulţi gestionează foarte bine acest tricou. E o atmosferă bună în acest moment, am readus bucătarii la club. Am văzut că s-a scris că ar fi diferenţe salariale mari, că ar fi butoaie cu pulbere în vestiarul nostru... Am adus jucători care au jucat în prima ligă din Franţa, le dăm 2.000 - 2.500 de euro. Cât să le dăm?

La noi, lumea te judecă de pe o sâmbătă pe cealaltă. Am fost şi la Rapid. Acolo s-a muncit, s-a avut răbdare, suporterii au avut răbadare şi am reconstruit un club din nimic, din pământ”, a mai spus antrenorul dinamovist.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele