Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

OUT din primul 11! Ce schimbare face Edi Iordănescu pentru meciul cu Belgia

EURO 2024 Publicat pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637289/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-7.jpg

România a avut un debut de vis la EURO 2024 şi a bătut la scor de neprezentare naţionala Ucrainei.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21 00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Pentru „tricolori” urmează cel mai greu duel al grupei, sâmbătă, de la ora 22:00, cu Belgia, naţională clasată pe locul 3 mondial, dar care a pierdut surprinzător în prima rundă, scor 1-0 cu Slovacia.

Edi Iordănescu analizează în aceste zile prestaţiile elevilor săi din primul meci, pentru a alinia în faţa belgienilor cel mai bun lot posibil în speranţa obţinerii unui rezultat pozitiv.

Mijlocaşii centrali au fost printre jucătorii care au alergat cel mai mult, acoperind cele mai multe zone ale terenului. Spre exemplu, Răzvan Marin a alergat 11,19 km cu Ucraina, cel mai mult dintre fotbaliştii aflaţi pe teren.

De asemenea, şi jucătorii din atac au cobor foarte multe pentru a ajuta linia defensivă, însă acolo ar putea apărea o modificare.

Florinel Coman a fost „tricolorul” cu cea mai ştearsă evoluţie, iar Edi Iordănescu se gândeşte să îl schimbe din primul 11, iar o variantă ar fi Valentin Mihăilă notează iAMSport

România va aborda meciul cu Belgia în stil defensiv, iar viteza excepţională a lui Valentin Mihăilă ar putea fi decisivă pe contraatac. Singurul aspect care nu îi dă pace selecţionerului este faza defensivă, cu care Mihăilă nu se „înţelege prea bine”.

În acest context, Sorescu pare să fie soluţia ideală pentru acest duel de foc cu superstarurile belgiene, fotbalist ce evoluează de obicei în banda dreaptă, dar care ar putea fi folosit în stânga pentru că este singurul om de bandă din lot care poate face atât faza ofensivă, cât şi faza defensivă.

Rămâne de văzut ce lot va alinia Edi Iordănescu, având în vedere că pe banda stângă se află Jeremy Doku, fotbalistul lui Manchester City, care are o viteză senzaţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele