Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Ons Jabeur a câştigat trofeul la Berlin, după abandonul lui Bencic în finală

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20745906/1/ons-jabeur-wta.jpg

Jucătoarea tunisiană Ons Jabeur, locul 4 WTA, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 500 de la Berlin, după ce adversara sa din finală, Belinda Bencic, a abandonat.

Sportiva elveţiană de pe locul 17 WTA, Belinda Bencic, a abandonat în setul al doilea, când scorul era 2-1 pentru tunisiană. Jabeur câştigase cu 6-3 primul set.

Pentru Jabeur este al treilea trofeu din carieră, după cele pe care le-a câştigat în 2021 la Birmingham şi în 2022 la Madrid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele