Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

OFICIAL | Un jucător din Liga 2, al cincilea transfer al iernii la FC Voluntari

Superliga Publicat pe 22 ian 2021
mail-share icon Email
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19924469/1/2mr.jpg


FC Voluntari a anunţat, vineri, a cincea mutare a perioadei de mercato: mijlocaşul central Martin Remacle (23 de ani), de la Pandurii Târgu Jiu!
 
"FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu jucătorul Martin Remacle.
 
Fost internaţional de tineret al naţionalei Belgiei, Martin Remacle este un mijlocaş central,  în vârstă de 23 de ani.
 
Ultima dată la Pandurii Târgu-Jiu, echipă pentru care a marcat de 4 ori şi a oferit 3 pase decisive în 13 meciuri, Martin Remacle a mai evoluat în cariera sa la Standard Liege,  Torino U 19, Agia Napa şi URSL Visé.
 
FC Voluntari  îi urează " Bun Venit !" şi îi doreşte să aibă  parte de multe realizări în tricoul formaţiei noastre!", e anunţul făcut de gruparea ilfoveană.
 
Până acum, trupa lui Bogdan Andone i-a mai adus pe Droppa (Gaz Metan), Briceag (FCSB), Ivanov (Craiova) şi Helder Tavares (liber de contract), renunţând la De Lucas, Adi Popa, Eric şi Puel.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele