Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

OFICIAL | Transfer pe ruta Barcelona - Atletico Madrid

La Liga Publicat pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21713232/1/profimedia-0890890846.jpg

Fundaşul francez Clément Lenglet pleacă din nou sub formă de împrumut de la FC Barcelona, de data aceasta la Atlético Madrid. El a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la Aston Villa.

După ce a sosit la Barcelona în 2018, fundaşul francez şi-a pierdut locul de titular şi a fost împrumutat de atunci, chiar dacă contractul său mai este valabil până în 2026.

Clément Lenglet va ajunge la al treilea club în Spania. El a mai jucat pentru Sevilla FC între 2017 şi 2018.

”Atletico de Madrid şi FC Barcelona au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Clement Lenglet, care va juca pentru clubul nostru până la finalul acestui sezon.

Fundaşul central internaţional francez, în vârstă de 29 de ani, este cunoscut pentru capacitatea sa de a avansa şi de a anticipa mingea şi are o vastă experienţă în cluburi din ţara sa natală, dar şi în Premier League şi La Liga.

Fundaşul central a trecut examenul medical corespunzător la Centrul de Medicină Sportivă de Înaltă Performanţă Vithas - Invictum din cadrul Spitalului Universitar Arturo Soria din Madrid şi ulterior a semnat noul său contract.

Bine ai venit, Clement!”, a anunţat Atleti pe site-ul oficial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele