Ultima oră
Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”

OFICIAL | Transfer important realizat de Universitatea Cluj! Ardelenii l-au prezentat pe Bogdan Vătăjelu

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21236633/1/vata.jpg

”U” Cluj continuă întăririle. Formaţia lui Toni Petrea l-a transferat pe fundaşul lateral Bogdan Vătăjelu (30 de ani), recent despărţit de Universitatea Craiova.

”Am mutat din nou pe piaţa transferurilor şi l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroşi fundaşi stânga din Superliga. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre.

Bine ai venit la “U”, Bogdan!”
este comunicatul ardelenilor.

În sezonul recent încheiat, Vătăjelu a evoluat pentru clubul din Craiova în 58 de partide, a marcat de patru ori şi a oferit patru pase decisive.

Vătăjelu a fost readus din Cehia în vara lui 2019, dar a pierdut clar duelul cu Nicuşor Bancu pentru postul de titular în banda stângă, motiv pentru care a fost folosit fie ca extremă stânga, fie ca fundaş dreapta în unele momente.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele