Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

OFICIAL | Petrolul Ploieşti a anunţat un nou transfer! Fundaşul Hasan Jahic a semnat cu ploieştenii

Petrolul Ploiești Publicat pe 7 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21695147/1/profimedia-0690615104.jpg

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, că a obţinut serviciile fundaşului central Hasan Jahic, în vârstă de 23 de ani.

Fotbalistul a semnat un acord valabil până la finalul stagiunii în curs, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Născut în Norvegia, la Fredrikstadt, dar având şi cetăţenie bosniacă, Hasan Jahic a ajuns la Ploieşti şi a participat deja la primul antrenament al „lupilor”.

Jucător de picior drept, cu o înălţime de 1.93 m, noul fotbalist al „galben-albaştrilor” şi-a început cariera la formaţia norvegiană Sarprsborg 08, de unde, în februarie 2021, a mers în Bosnia, la Mladost Kakanj. După o jumătate de an a făcut pasul la Zeljeznicar Sarajevo, iar, mai apoi, s-a transferat în Cehia, acolo unde a evoluat pentru Mlada Boleslav B şi, ultima dată, la FK Pribram, în eşalonul secund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri