Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

OFICIAL | Luka Modric continuă la Real Madrid cel puţin până la 38 de ani!

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21238209/1/twitter-luka-modrici.jpg

Real Madrid i-a prelungit contractul lui Modric pentru încă un sezon. Croatul a fost momit cu un contract stelar din Arabia Saudită, dar a ales să rămână la clubul pentru care a făcut istorie.

Luka Modric (37 de ani) joacă pentru Real Madrid din anul 2012 şi a câştigat cu formaţia madrilenă trei titluri de campion al Spaniei, cinci Ligi ale Campionilor, patru Supercupe ale Europei şi cinci ediţii ale Cupei Mondiale a Cluburilor. El a fost Balonul de Aur în anul 2018.

"Real Madrid şi Luka Modric au convenit să prelungească contractul, care rămâne legat de club până la 30 iunie 2024.

Luka Modric s-a alăturat Real Madrid în 2012. În cele unsprezece sezoane în care a apărat tricoul nostru, a jucat 488 de meciuri şi a câştigat 23 de titluri: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, două Cupe ale Regelui şi 4 Supercupe ale Spaniei.

În cariera sa la Real Madrid, Modric a câştigat cele mai înalte premii individuale, cum ar fi Balonul de Aur 2018, premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, jucătorul turneului la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din FIFA şi FIFPro World XI pentru a şasea oară în carieră.

În plus, a fost Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia şi Balonul de bronz la Cupa Mondială din Qatar"
, este comunicatul celor de la Real.

Mijlocaşul croat a refuzat acum câteva zile o ofertă colosală din Arabia Saudită: contract pe trei ani şi 200 de milioane de euro salariu pentru întreaga perioadă prevăzută.

 



 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele