Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

OFICIAL ǀ Jefte Betancor a semnat! Destinaţie surprinzătoare

Fotbal Internațional Publicat pe 1 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21448199/1/fcsb-farul-constanta-play-off-liga-1-casa-pariurilor-14-03-2022.jpg

Jefte Betancor a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate, valabil până în vara lui 2025, cu Panserraikos FC, locul 11 în prima ligă a Greciei.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a ales să plece liber de contract de la CFR Cluj, deoarece era nemulţumit de timpul de joc acordat de Andrea Mandorlini şi de poziţia în teren pe care îl folosea antrenorul italian.

Jefte Betancor s-a înţeles cu Panserraikos

Jefte Betancor a înscris două goluri şi a oferit două pase de gol în 17 apariţii oficiale din toate competiţiile, în prima parte a sezonului, pentru fosta campioană a României.

Panserraikos se află pe locul 11 în prima ligă elenă, cu 14 puncte cumulate în primele 15 etape din campionat, la 6 ”lungimi” distanţă de locurile de play-off.

FC Voluntari, CFR Cluj şi Farul sunt echipele din România la care a evoluat Jefte. În tabăra dobrogenilor a avut cea mai bună perioadă din carieră, unde a marcat 16 goluri în 36 de meciuri.

Jefte Betancor a fost dorit şi de Dinamo după ce a rămas liber de contract, însă conducerea ”câinilor roşii” ar fi trebuit să le achite omologilor clujeni o sumă de 100.000 de euro, conform unei clauze contractuale.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri