Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

OFICIAL | Emil Săndoi este noul antrenor a lui Poli Iaşi

Poli Iași Publicat pe miercuri, 17:53
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21729990/1/sandoi-fb-poli-iasi.jpg

Poli Iaşi a anunţat, miercuri, că noul antrenor principal al echipei ieşene este Emil Săndoi.

“Experimentatul tehnician, cu aproape 300 de meciuri oficiale pe bancă, a semnat, în urmă cu câteva minute, contractul cu Poli Iaşi”, a precizat gruparea ieşeană.

În vârstă de 59 de ani, Emil Săndoi a pregătit mai multe echipe în prima ligă, printre care Universitatea Craiova, FC Argeş, FC Vaslui, Chindia Târgovişte, dar şi echipa naţională de tineret a României, în două mandate, 2006-2013 şi 2022-2023. Săndoi i-a condus pe tricolorii mici la turneul final din 2023, găzduit de România.

Ca jucător, noul antrenor al echipei Poli Iaşi are o carieră impresionantă, cu aproximativ 400 de meciuri oficiale. La naţională a bifat 30 de selecţii între anii 1987 şi 1993, făcând parte şi din lotul României la mondialul din 1990.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele