Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

OFICIAL | Dinamo a bifat cel de-al 13-lea transfer al acestei perioade de mercato

Dinamo Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21721090/2/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-02-09-2024.jpg

La câteva ore distanţă de la eşecul cu „U” Cluj, scor 1-0, Dinamo a oficializat cel de-al 13-lea transfer din această perioadă de mercato.

„Câinii” au anunţat în cursul zilei de marţi că au bătut palma cu Ahmed Bala (19 ani) de la Academia Ikon Allah Football.

Fotbalistul nigerian va fi trimis să joace în acest sezon sub formă de împrumut la CS Tunari, formaţie ce evoluează în Liga a III-a.

”Printre calităţile care l-au adus în atenţia clubului nostru se numără viteza şi controlul foarte bun al mingii.

În acest sezon, jucătorul nigerian va merge la CS Tunari (Liga a III-a), unde va evolua sub formă de împrumut alături de alţi tineri dinamovişti, precum Darius Gavrilă şi Alex Serafim”, au anunţat cei de la Dinamo pe pagina oficială de Facebook. 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele