Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

OFICIAL | Bogdan Andone a plecat de la FC Botoşani: „Mulţumim!”

FC Botoșani Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21681397/1/andone.png

În urma rezultatelor negative obţinute de FC Botoşani în acest început de sezon, dar şi a ieşirilor nervoase pe care Bogdan Andone le-a avut, acesta a fost demis de la gruparea moldoveană.

Anunţul oficial a fost făcut în cursul zilei de joi, pe pagina oficială a clublui.

„Colaborarea dintre FC Botoşani şi antrenorul Bogdan Andone a ajuns astăzi la final.

Numit antrenor al FC Botoşani la sfârşitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roş-alb-albaştri” în 22 de partide. Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoşani a câştigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri şi a suferit nouă înfrângeri.

Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil.

Împreună am reuşit să ne îndeplinim obiectivul şi să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc.

Mulţumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoşani şi mult succes în carieră.” , a fost anunţul clubului Botoşani.

Liviu Ciobotariu îi va prelua pe moldoveni iar dacă totul merge ca la carte, acesta va efectua primul antrenament cu noua sa echipă chiar în această după-amiază şi va debuta în duelul cu Farul, duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1.

Ciobotariu nu este la prima experienţă pe banca Botoşaniului. Tehnicianul i-a mai pregătit pe moldoveni în sezonul 2018-2019.

„Ciobi” le are în CV ca principal pe: Dinamo, Poli Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Al Tai şi Al Faisaly. De asemenea, acesta a fost selecţioner al Libanului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele