Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

OFICIAL | Billel Omrani, noul atacant al celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20857933/1/omrani.jpg

Billel Omrani a fost acontat de FCSB! Formaţia pregătită de Nicolae Dică a oficializat transferul printr-un mesaj postat pe Facebook, în cursul zilei de marţi.

”Bine ai venit, Billel Omrani!

FCSB anunţă sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj.

Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.
Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon. Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, 2012”
, este comunicatul formaţiei din Capitală.

Omrani, liber de contract din iulie

Din iulie era Omrani liber de contract, dar faptul că nu voia să semneze prelungirea cu CFR Cluj era cunoscut de mai mult timp. A sperat să prindă un contract bun din punct de vedere financiar, s-a zvonit că are toate şansele să ajungă în Turcia, dar în cele din urmă nu a ajuns la vreun acord cu cluburile cu care a negociat.

Câştigător a cinci titluri consecutive de campion al României cu CFR Cluj, Omrani a pus capăt aventurii din Gruia în vara lui 2022, încercând, de atunci, să-şi găsească un angajament în străinătate. El şi agenţii lui au considerat că ipostaza de jucător liber de contract şi cifrele bune adunate în tricoul CFR-ului îi vor facilita un contract mare, dar realitatea a fost alta: săptămânile de mercato s-au scurs, iar Omrani nu şi-a găsit echipă!

Gigi Becali l-a refuzat iniţial pentru că jucătorul a cerut 40.000 de euro pe lună şi jumătate de milion de euro la semnătură, dar iată că acum s-au înţeles în termenii omului de afaceri, adică 20.000 de euro pe lună.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele