Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

OFICIAL | Alexandru Tudorie a semnat cu Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21634122/1/tudorie.jpg

UPDATE: Petrolul Ploieşti a anunţat că a ajuns la un acord cu jucătorul Alexandru Tudorie.

În vârstă de 28 de ani, atacantul are peste 200 de meciuri la nivelul primei ligi a României, marcând 54 de goluri. El are în palmares 3 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

--------------------------------

Alexandru Tudorie (28 ani) este pe punctul să semneze cu Petrolul Ploieşti, formaţie care emite pretenţi mari, după ce a fost preluată de investitori turci.

Cei de la gazetaph.ro scriu că atacantul a ajuns în cantonamentul celor de la Petrolul şi a început pregătirea sub comanda lui Mehmet Topal.

Pe lângă arădeni, Tudorie a mai trecut pe la: Oţelul, FCSB, FC Voluntari, Arsenal Tula, Universitatea Craiova, Sepsi şi Al-Adalah.

Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal

 

Petrolul a revenit din mini-vacanţa de după încheierea sezonului şi au jucat prima partidă amicală, sub comanda lui Mehmet Topal.

„Lupii Galbeni” au mari aşteptări de la sezonul viitor după venirea investitorilor turci Serhan Cetinsaya şi Sertac Guven, care au cumpărat 30% din acţiunile clubului.

Petrolul a efectuat primul amical cu Mehmet Topal pe bancă şi au remizat 1-1 în faţa Unirii Slobozia, formaţie nou-promovată în Superliga. Pentru ploieşteni a înscris Takayuki Seto din penalty, respectiv Jordan Gele pentru ialomiţeni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri