Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

”Obiectivul meu este să construiesc o identitate”. Giovanni Costantino acceptă provocările de la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21382522/1/fcsb-fc-u-craiova-superliga-superbet-12-11-2023-1.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

Cei de la Craiova rămân în coada clasamentului, însă tehnicianul Giovanni Constantino nu e speriat de situaţia delicată.

”Îmi plac provocările, îmi place să fac lucrurile pe care nimeni altcineva nu poate să le facă. Îmi asum provocările, obiectivul meu este să construiesc o identitate, desigur să obţinem şi rezultate bune cu echipa.

O altă parte a fost când am văzut echipa jucând, cred că a existat potenţial încă din primele meciuri pe care le-am văzut. Dacă nu eram sigur că va fi o provocare bună sau că este o oportunitate bună pentru mine, nu aş fi ales să vin.

În prima discuţie cu patronul mi-a explicat foarte clar ce îşi doreşte de la club, am înţeles că este foarte pasionat, şi eu sunt, ne potrivim foarte bine. Conversaţia a fost doar despre asta, în mare, am vorbit doar despre fotbal, nu e uşor să găseşti un patron care să aibă asemenea cunoştinţe la detalii în fotbal”,
a declarat italianul la final de meci.

Astfel, FCSB are 34 de puncte şi este lider în clasament, iar FCU Craiova ocupă locul 14, cu 15 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri